zondag 15 september 2013

Prijswinnaars !!!

Hallo beste volgers van onze blog,
Allereerst willen we graag vertellen dat we genoten hebben van de reacties op onze blog. Leuk om ergens ver weg te zien en te lezen dat mensen het leuk vinden ons te volgen en reageren op de dingen die we onderweg meemaken. En daarnaast natuurlijk de reacties met betrekking tot de prijsvragen die we hebben uitgeloofd. We hebben alle antwoorden geïnventariseerd en de prijswinnaars zijn bekend. Wat nu volgt zijn de juiste antwoorden en de prijswinnaars.
Het antwoord op prijsvraag 1: eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat we het aantal millimeters dat over ons is uitgestort zelf niet hebben bijgehouden, dus alle inzendingen ( dat waren alleen antwoord B en C ) hebben we op een hoop gegooid, en daar is de volgende prijswinnaar uit gerold:
De notaris heeft door loting bepaald: Ingrid Goede ! Van harte gefeliciteerd met een lokaal product uit Kroatië.
Het antwoord op prijsvraag 2: waar is deze foto gemaakt ? We gingen ervan uit dat niemand dit ooit zou kunnen raden, maar we hadden geen rekening gehouden met Google Maps. Dus ook hier weer heeft de notaris uit de goede antwoorden de prijswinnaar moeten bepalen. Dit is: Tamme, Janny en Marrit ! Van harte gefeliciteerd met een lokaal product uit Albanië.
Het antwoord op prijsvraag 3: hoeveel kilometers heeft de bus afgelegd tijdens deze vakantie ? Hier hoefde de notaris niet aan te pas te komen. De inzending die het meest in de buurt kwam is ingezonden door fam. Annema ! Namelijk 6067 km. Het werkelijke aantal was 5936 km. Gefeliciteerd met een lokaal product uit Griekenland !
Alle winnaars krijgen in de aankomende week hun prijzen uitgereikt. Aan degenen die buiten de prijzen vielen willen we zeggen: ontzettend bedankt voor de deelname en tot de volgende blog !
Groeten van Sipke en Ineke !!!

Kilometerstand begin

Kilometerstand eind

Geen opmerkingen:

Een reactie posten