vrijdag 30 augustus 2013

Even pas op de plaats

Hallo allemaal,

allereerst bedankt voor de reacties op ons vorige bericht en de antwoorden op de prijsvraag. Je hebt nog een ruime 2 weken de tijd om je antwoord in te sturen en er volgen nog minstens 2 nieuwe prijsvragen. De te winnen prijzen zijn uniek, je hebt nog nooit zoiets gewonnen, dus doe mee en vertel het verder !

We staan nog steeds aan het meer van Ohrid in Macedonië en een dagje stilstaan bevalt prima. Het is hier werkelijk geweldig en het water van het meer is lekker op temperatuur. We hebben vandaag dan ook niks gedaan, behalve een beetje zwemmen, in de zon luieren en op een terras in Struga gezeten. We willen dit bericht dan ook voorzien van wat minder tekst en hoofdzakelijk uit foto's laten bestaan om een indruk te geven. Morgen gaan we weer verder en wel naar de andere kant van het meer. We hebben gehoord dat je met een boot naar de bron van het meer kunt varen en dat dit een belevenis is. Dus dat gaan we misschien wel doen. Dan ook weer een langer verslag.

Tot slot nog het volgende: in Nederland moet je grof betalen voor een vissenpedicure, je weet wel. Met de tengels in een badje en guppies die de eelt en andere zaken wegknabbelen. Hier krijg je dat voor niks als je besluit een bad te nemen in het meer van Ohrid. Je zwemt tussen hele scholen en hebt flinke concurrentie van de talloze futen. Ineke is weer helemaal gescrubt en ziet er weer als herboren uit. Groetjes !!! 

Ergens onderweg in Albanië

Wasmachinevervoer in Burrel ( AL )

Ergens langs de kant van de weg ( AL )

Lekker eten in Macedonië

Jullie op de hoogte houden

Terrasje in Struga ( MK )

Onze wekker om 6 uur 's ochtends

Lokaal transport


Een meer in Albanië

Bah, wat een vervelende plek.....
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten